Isnin, Jun 29, 2009

HPA Terima Anugerah Inovasi Jaya 2009

/Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani telah menganugerahkan HPA Anugerah Inovasi Jaya bersempena Hari Peladang, Penternak dan Nelayan Peringkat Negeri Perlis Tahun 2009. Tahniah HPA!. HPA juga menyertai pameran selama 4 hari bermula 25 Jun sehingga 28 Jun di Dataran Dato' Sheikh Ahmad di Kangar yang berakhir semalam.

Pada hari ini pula HPA telah membuka sebuah lagi RFC cawangan ke 3 di Bandar Laguna Merbuk.


Alhamdulillah. Pagi tadi telah berlangsung majlis pembukaan RFC bandar Laguna. Majlis yang disempurnakan oleh Tuan Pengarah Urusan, Tuan Haji Ismail bin Ahmad dan Pengurus Radix Fried Chicken Sdn Bhd, Ust Ahmad Adnan bin Fadhil telah dihadiri oleh semua kakitangan anak-anak syarikat HPA Industries di Sungai Petani.

Dalam ucapannya, Tuan Pengarah Urusan telah mengingatkan kepada semua kakitangan terutamanya yang terlibat dalam pengurusan restoren supaya menjaga akhlak, mementingkan kebersihan dan sentiasa memberi layanan yang paling istimewa kepada para pelanggan. Majlis diteruskan dengan solat Dzuha untuk memohon keberkatan rezki kepada perniagaan ini.

RFC Laguna mula beroperasi hari ini 29 Jun dan cawangan ini merupakan yang paling lengkap berbanding dengan 2 cawangan RFC di Lagenda Height dan Alor Setar. RFC Laguna juga menyediakan perkhidmatan 'drive-thru' atau pandu lalu untuk kemudahan pelanggan yang kesuntukan masa atau ingin menikmati hidangan RFC bersama keluarga di rumah.
/

Tiada ulasan: